مطلب آزاد

مطلب آزاد

ساخت وبلاگ

امکانات وب

ویژگی ها و کاربردهای شیشه کنترل کننده انرژی

از گذشته تا به امروز شاهد تغییرات زیادی بر روی ساختمان ها بوده ایم که کلیه ی این تغییرات رد راستای بهینه سازی مصرف انرژی بوده اند. امروزه استفاده از شیشه کنترل کننده انرژی به عنوان یک راه حل برای جلوگیری از نفوذ گرما و سرما رایج ترین روش برای کاهش هزینه ها و پیشگیر از اتلاف انرژی است. در این راستا شیشه های عایق در طول زمان تغییرات زیادی را متحمل شده اند. این تغییرات در راستای حذف نقاط ضعف و بهبود نقاط قوت این شیشه ها بوده است. پیشنهاد می کنم با من همراه باشید تا ضمن بررسی عوامل کنترل کننده ی انرژی عملکرد و ساختار شیشه های کنترل کننده انرژی را بررسی کنیم.

شیشه کنترل کننده انرژی

ساختمان شیشه های کنترل کننده انرژی

سطح این شیشه ها با لایه ی کم گسیلی پوشیده شده است که به جای گسیل حرارت آن را بازتاب می دهد. شیشه های کنترل کننده انرژی حاوی نانو لایه هایی هستند که برای پیشگیری از انتقال حرارت مورد استفاده قرار می گیرند. لایه های مختلف به گونه ای طراحی شده اند که بخشی از انرژی را منعکس می کنند و بخشی از آن را جذب می کنند.

بهتر است این شیشه ها را با آب و مقداری مواد شوینده تمیز کنید و از اشیایی که باعث ایجاد آسیب بر روی لایه ی خارجی می شوند استفاده نکنید. شیشه های کنترل کننده انرژی دارای یک لایه با ضریب انتقال حرارت بسیار پایین هستند که در فصل سرما مانع از انتقال حرارت فضای داخلی به محیط خارج می شوند. پوشش این شیشه ها به مراقبت نیاز دارد. به همین علت باید از آن مراقبت کرد. مهم ترین نکته ای که باید مد نظر داشته باشید این است که از شوینده های سایشی یا شوینده هایی که حاوی آمونیاک هستند استفاده نکنید.

این شیشه ها به دو روش ساخته می شود. در روش اول از پوشش نرم و خارج از خط تولید استفاده می شود. این روش کارایی بهتری دارد و بیشتر مورد استفاده قرار می گیرد. در روش دوم که روی خط انجام می شود از پوششی منفعل یا سخت برای شیشه استفاده می شود. در این روش پوشش را در قسمت کنار شیشه قرار می دهند و به طور همزمان به آن حرارت وارد می شود. این حرارت باعث افزایش مقاومت شیشه می شود.

عملکرد شیشه کنترل کننده انرژی

عوامل مؤثر بر قیمت شیشه کنترل کننده انرژی

نکته ای که که باید به آن توجه داشته باشید این است که پروژه ی ساخت شیشه کنترل کننده را به دست افرادی بسپاردی که در این زمینه تخصص و تجربه ی کافی دارند تا در نهایت به نتیجه ی دلخواه برسید و روند عایق سازی ساختمان به خوبی انجام شود. ابعاد شیشه مهم ترین عامل در تخمین قیمت نهایی است. به علاوه بسته به این که در ساخت شیشه کنترل کننده انرژی از چه مواد اولیه ای استفاده شده باشد این قیمت ها می تواند متفاوت باشد.

شیشه های کنترل کننده با ممانعت از ورود پرتوهای آسیب زا مانع از ایجاد این تغییرات روی اشیای قیمتی می شوند. این روند از هزینه هایی که در آینده برای خرید مجدد این اشیا باید صرف شود پیشگیری می کند. از این جهت می توان گفت کلیه ی هزینه هایی که برای خرید این تجهیزات صرف خواهد شد از دوش شما برداشته می شود. پرتوهای خورشید به همان اندازه که می توانند حیات بخش باشند با زیان هایی همراه هستند. پرتوی فرابنفش خورشید با ایجاد رادیکال های آزاد در پوست باعث ایجاد بیماری های پوستی می شوند. این پرتوها روی فرش و وسایل قیمتی نیز اثرات مشابهی دارند و باعث ایجاد آسیب های جبران ناپذیری روی آن ها می شوند.

قیمت شیشه کنترل کننده انرژی

کاربردهای شیشه کنترل کننده انرژی

در سال های اخیر تحقیقات زیادی برای کاهش مصرف انرژی انجام شده است که این تغییرات در راستای کاهش مصرف انرژی و بهینه سازی مصرف انرژی بوده اند. در این عرصه محصولاتی که به شکل بهتری نیازهای مصرف کنندگان را رفع می کنند مورد توجه بیشتری قرار گرفته و فروش بهتری خواهند داشت. استفاده از شیشه کنترل کننده انرژی یکی بهترین روش ها کاهش مصرف انرژی در ساختمان های تجاری، اداری و مسکونی است. این کاهش مصرف انرژی نقش مهمی در کاهش هزینه های کلی دارد به همین علت باید برای آن هزینه های لازم انجام شود تا بهترین نتایج حاصل شود.

مطلب آزاد...
ما را در سایت مطلب آزاد دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : آریو بازدید : 138 تاريخ : چهارشنبه 29 تير 1401 ساعت: 11:08

موارد کاربرد شیشه لمینت در ساختمان

در گذشته از سنگ، آجر و سیمان برای ساخت و ساز و نمای ساختمان استفاده می شده است. در سال های اخیر تحول چشمگیری در صنعت ساختمان سازی ایجاد شده است و نماهای ساختمانی شکل تازه ای به خود گرفته اند. شیشه لمینت قابلیت اجرایی بالایی دارد چرا که تمامی استانداردهای لازم از نظر امنیتی و زیبایی را دارد. به همین علت درتمامی قسمت های نمای خارجی و دکوراسیون داخلی یک ساختمان می توان از پتانسیل بالای این شیشه ها استفاده کرد و طرح و ایده ها جدیدی را اجرا کرد. نرده ها، کف پوش ها، تراس و... را می توان با استفاده از شیشه لیمنت رنگ لعاب تازه ای داد.

 

کاربرد شیشه لمینت

 

نکاتی که هنگام نصب شیشه لمینت باید به آن توجه داشت

 

از این شیشه ها در صنایع مختلف استفاده گسترده ای می شود به ویژه در ساختمان های مرتفع و نمای خارجی ساختمان ها می توان از این شیشه ها استفاده کرد. مهم ترین امتیاز شیشه های لمینت این است که این شیشه ها در اثر شکسته شدن همچنان پیوستگی خود را حفظ می کنند و از جمله ایمن ترین شیشه ها به حساب می آیند.

 

نصب و راه اندازی این شیشه ها باید توسط افراد متخصص انجام شود. هزینه ی نصب و راه اندازی شیشه لمینت از همان ابتدا محاسبه می شود چرا که این کار نباید توسط افراد فاقد تخصص و تجربه انجام شود. از آن جایی که شیشه های لمینت جز شیشه های بدون تغییر هستند هنگام راه اندازی آن ها باید نکات ویژه ای را رعایت کرد. در صورتی که این شیشه ها به شکل صحیحی نصب نشوند در آن ها ترک های عرضی ایجاد می شود و این ترک ها سرتاسر شیشه را فرا می گیرد.

 

نصب شیشه لمینت

 

موارد کاربرد شیشه های لمینت

 

لایه ی طلق میانی ورود پرتوهای فرابنفش را کنترل می کند و مانند یک سپر دفاعی از وسایل شما در برابر پرتو فرابنفش مراقبت می کند. محبوبیت شیشه های لمینت باعث شده است انواع مختلفی از آن ها ایجاد شود تا سلیقه های مختلف را پوشش دهند. عایق بودن و ایمنی بودن این شیشه ها را برای ساختمان های مسکونی مناسب کرده است.

 

این ساختارهای شیشه ای می تواند از بدنه ی اصلی ساختمان شما در برابر عوامل محیطی محفظت کند. این شیشه ها ضد ضربه هستند و از ساختمان در برابر عوامل محیطی مانند باران، تگرگ و طوفان مراقبت می کنند. استفاده از شیشه های رنگی در این میان جایگاه ویژه ای پیدا کرده است. چرا که علاوه بر زیبایی ماندگاری بالایی دارد و تا سال های سال کیفییت خود را حفظ می کند.

 

ضخامت طلق مورد استفاده در لمینت سازی نقش مهمی در قیمت نهایی آن دارد. ابعاد طرح مورد نظر نیز از مهم ترین عواملی است که هزینه ی نهایی را رقم می زند. با توجه به این که از مواد اولیه ی متعددی در ساخت این شیشه ها استفاده می شود قیمت و کیفیت این مواد اولیه روی قیمت نهایی شیشه لیمنت تأثیر دارد.

 

کاربرد شیشه لمینت

 

مهم ترین عوامل مؤثر بر قیمت شیشه لمینت

 

با توجه به این که کیفیت نهایی کار اهیمت ویژه ای دارد باید توجه داشته باشید این روند را به دست افرادی بسپارید که در این زمینه تخصص و تجربه ی کافی دارند. در صورتی که نتیجه ی نهایی به گونه ای نباشد که شما مد نظر دارید برای این کار باید مجدداً هزینه صرف کنید. بسته به این که شیشه لمینت را از کجا تهیه کنید قیمت ها می تواند متفاوت باشد. کیفیت مواد اولیه ای که در ساخت شیشه لمینت استفاده می شود در کیفیت محصول نهایی و قیمت تخمین زده شده تأثیر دارد.

 

طلق پلی ونیل بوتیرات استفاده شده در شیشه های لمینت در ضخامت های مختلف مورد استفاده قرار می گیرد. بسته به این که این شیشه ها برای چه کاری طراحی شدذه باشند تعداد لایه های آن ها متفاوت خواهد بود. وجود لایه طلق بین لایه های شیشه باعث می شود زمان شکسته شدن تکه های شیشه از هم جدا نشوند و در جای خود باقی بمانند. شیشه لمینت یکی دیگر از انواع شیشه است که به علت کارایی بالا استفاده ی گسترده ای از آن می شود. این نوع از شیشه دارای چند لایه است. وجود لایه ی طلق در میان دو لایه شیشه تحت فشار و حرارت باعث تولید این نوع از شیشه می شود.

 

 

 

مطلب آزاد...
ما را در سایت مطلب آزاد دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : آریو بازدید : 155 تاريخ : شنبه 18 تير 1401 ساعت: 10:58

آنچه در مورد شیشه سکوریت نمی دانید

مقاوم بودن شیشه سکوریت نسبت به شیشه های معمولی به این علت است که در فرایند سکوریت سازی شیشه را تا دمای 700 درجه حرارت می دهند و در سطح خارجی آن را بلافاصله سر می کنند. این در حالی است که لایه ی داخلی شیشه همچنان داغ است. شیشه سکوریت همان شیشه ی معمولی است که در اثر فرایند سکوریت سازی دچار تغییر ماهیت می شود و قابلیت های تازه ای به آن افزوده می شود. با توجه به این که احتمال شکستن شیشه سکوریت بسیار اندک است این شیشه ها را شیشه نشکن می نامند و در صنایع و ساختمان ها از آن ها استفاده ی گسترده ای می شود.

 

آنچه در مورد شیشه سکوریت نمی دانید

مراحل سکوریت سازی در کوره

 

کوره سکوریت سازی از قسمت های مختلفی تشکیل شده است. میز بارگذاری که شیشه ها روی آن قرار داده می شوند. در کوره دمای شیشه ها را تا 800 درجه سانتی گراد بالا می رود. قسمت کوئیچ سازی که روند سرد کردن دو طرف شیشه را به صورت یکنواخت انجام می دهد. در این قسمت به دو طرف شیشه به صورت یکنواخت باد خنک وزیده می شود و لایه ی خارجی زودتر سرد می شود و این روند باعث افزایش مقاومت و ضربه پذیری شیشه می شود. شیشه ها بعد از سکوریت سازی به قسمت خروجی کوره وارد می شوند و آماده ی بهره برداری هستند.

 

لازم به ذکر است قبل از سکوریت سازی باید کلیه ی تغییرات مورد نظر روی شیشه ها اعمال شود. چرا که بعد از سکوریت سازی نمی توان شیشه را برش زد و تغییری ایجاد کرد. شیشه های خام را می تووان دیاموند کرد ولی شیشه سکوریت به محض ورورد به دستگاه دیاموند پودر می شوند و امکان دیاموند کردن ندارند. این شیشه ها در برابر ضربه 7 برابر مقاوم تر از شیشه های معمولی هستند و در صورت شکستن به تکه های ریز و بدون لبه ای تبدیل می شوند که هیچ خطری ندارند. این در حالی است که شیشه های معمولی در اثر شکسته شدن لبه های تیزی ایجاد می کنند که می تواند خطرات زیادی به همراه داشته باشد.

 

قیمت این نوع از شیشه با توجه به ابعاد، ضخامت و نوع شیشه 1.5 الی 4 برابر بیشتر از شیشه ها معمولی است. با توجه به فرایندهایی که روی شیشه سکوریت انجام می شود این شیشه ها قیمت بالاتری دارند.

 

مراحل سکوریت سازی

 

مهم ترین امتیاز های شیشه سکوریت نسبت به شیشه های معمولی

 

این شیشه ها در اثر ضربه نمی شکنند و در صورت شکستن به قطعات ریز و بدون لبه ای تبدیل می شوند. این در حالی است که شیشه های معمولی در صورت شکسته شدن به قطعات بزرگ با لبه ی تیزی تبدیل می شوند که می توانند خطرات زیادی به همراه داشته باشند.

 

در صورتی که با عینک پلارید به شیشه سکوریت نگاه کنید دایره های بزرگ و کوچکی را در آن مشاهده می کنید. این شیشه ها مقاومت بالایی دارند و در اثر ضربه آسیبی نمی بینند. علاوه بر این نمی توان آن ها را با الماس برش زد. این شیشه ها از نظر ظاهری هیچ تفاوتی با شیشه ها معمولی ندارند دلی در صورتی که با زاویه ی 5 درجه به آن ها نگاه کنید در آن ها موج هایی را مشاهده خواهید کرد.

 

تاب داشتن این نوع از شیشه نشان دهنده ی کیفیت پایین آن است. عدم تغییر رنگ شیشه سکوریت بعد از مدت زمانی طولانی می تواند نشان دهنده ی کیفیت بالا و استاندارد بودن آن باشد.

 

مزیت های شیشه سکوریت

 

دلایل افزایش قیمت شیشه سکوریت نسبت به شیشه معمولیn

در نهایت می توان گفت این شیشه ها از هر جهت مقرون به صرفه هستند. با توجه به این که این شیشه ها مقاومت بالایی دارند احتمال آسیب دیدن آن ها بسیار کم است و طول عمر بالاتری دارند. شیشه سکوریت قیمت بیشتری نسبت به شیشه های معمولی دارد و این قیمت نتیجه ی فرایند سکوریت سازی است. با توجه به بالا رفتن ضریب ایمنی و ماندگاری بالاتر این شیشه ها می توان گفت هزینه ای که برای خرید شیشه سکوریت می کنید کاملا منطقی است.

 

شیشه های سکوریت دارای تفاوت های عمده ای از شیشه های معمولی هستند و در برابر ضربه و فشار مقاومت بیشتری از خود نشان می دهند. شیشه سکوریت نوعی شیشه نشکن است که طی فرایند سکوریت سازی تولید می شود. برای سکوریت سازی شیشه های معمولی را در ابعاد دلخواه برش می زنند و تغییرات مورد نظر را روی آن اعمال می کنند و در نهایت در کوره قرار می دهند و در تا حرارت 700 درجه به ان حرارت میدهند. شیشه های معمولی تا دمای 60 درجه را تحمل می کنند اما شیشه های سکوریت تا دمای 300 درجه را نیز تحمل می کنند.

 

 

 

مطلب آزاد...
ما را در سایت مطلب آزاد دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : آریو بازدید : 140 تاريخ : شنبه 18 تير 1401 ساعت: 10:55

خبرنامه

عضویت

نام کاربري :
رمز عبور :